marți, 29 noiembrie 2011

Dragostea este o maladie!!!


Dragostea a fost inclusă în registrul maladiilor, de către Organizația Mondială a Sănătății  fiind considerata o tulburare mintala. Aceștia motivează că sentimentele de dragoste crează dependența, ca și drogurile sau alcoolul.
 Chiar și în astfel de condiții - sfatul meu este să nu vă vaccinați (pentru că deocamdată nici nu s-au găsit medicamente împotriva acestei „boli”); deși nu-i exclus ca mai-marii afaceriști să înceapă deja un antivirus - cererea crează oferte!


OMS a elaborat tabloul clinic al „maladiei”: obsesie față de o altă persoană, oscilări ale dispoziției, milă față de sine, insomnie, acțiuni negandite(!), impulsive, dureri de cap și chiar reacții alergice.
Opinia mea e că bala pe care a încercat OMS să o descrie, apare anume din lipsa Dragostei.
Iar din motive fizice, dragostea nu poate dura mai mult de patru ani. Specialiștii mexicani considera ca starea mentală a unei persoane indragostite poate fi comparata cu cea data de cele mai grave boli psihice(!)

O altă ironie pe care încearcă experții OMS să o promoveze „omul poate iubi cu adevarat doar o singura dată în viața (adică să fie bolnav cu adevărat doar o dată în viață). Celelalte relații considerându-se ca fiind atașament pentru o persoana, sau atracție sexuală. (ingrediente ale dragostei nu sunt și atașamentul sau sexul?!)
Cercetătorii spun că dragostea duce la scăderea creativității, argumentând ca cele mai multe lucrări de arta ale lumii au fost create de oameni singuri, care deja epuizaseră episodul dragostei adevărate.
Și cum rămâne cu Marele Eminescu? sau marii pictori care au creat capodopere anume când erau îndrăgostiți? Iertată să-mi fie scăparea - bolnavi?!
Dacă totuși maladia ține doar 4 ani, și este doar odată în viața - eu vă îndemn să vă îmbolnăviți cât mai curând - stați lângă persoane care sunt îndrăgostite, poate vă contaminați și voi. (nu a fost specificat dacă e boala contagioasă sau nu, cert e că ați putea deschide o afacere - cum vă tratați de Dragoste)

viziune, credință și acțiune!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Știu ca ai o părere. Loc pentru idei raționale și nu doar...