joi, 1 decembrie 2011

„people are strange” - lumea văzută prin ochii de sticlă!

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi dacă lumea ți-ar aparține?


Află că poți s-o cucerești, doar că e nevoie să alegi oamenii care te înconjoară. Nu poți deveni milionar, dacă cercul tău de prieteni este constituit doar din măcelari. Citisem undeva că în momentul în care stai (doar stai) lângă o persoană de succes timp de 5 ani, devii și tu una.

E timpul să-ți reexaminezi prietenii, cunoștințele, toți cei care te înconjoară. Ori îi schimbi (dacă nu corespund cerințelor tale) ori te schimbi tu (lucru mai ușor de realizat).

Apropo, îți sugerez să nu te lași înșelat de oamenii pe care îi întâlnești. Nu le permite să te subestimeze, iar în momentul în care cineva o face, vinovat ești tu, pentru că i-ai permis. Pare ciudat dar în ziua în care întâlnești persoane care îți lasă amar în gură, vei descoperi că sunt și alții care te apreciază, care te-ar putea îndruma sau de la care ai ce învăța - doar să-i accepți. 

Oamenii sunt diferiți, acceptarea este primul pas, pe care îl faci în momentul în care vrei să-i înțelegi. Iar alegerea „corectă”(termen relativ) este în concordanță cu ceea ce îți dorești tu de fapt.

Reține, doar când ieși din zona de confort - îți poți realiza visurile. Lucrul cel mai dificil este să te decizi că vrei o schimbare. Dar după ce îți setezi  (în amănunte) cum vrei să arate„schimbarea”, vei realiza că poți răsturna munții. Acum tot de ce ai nevoie este să acționezi. Nu-ți pune bariere (acestea sunt doar idei); luptă pentru mai mult, deoarece poți și meriți (?!), iar lumea are nevoie de idei ciudate pentru a schimba rutina :) Marile invenții de astăzi le datorăm persoanelor care nu s-au temut să-și realizeze visele.

Și încă ceva, află că de fapt lumea îți aparține - să nu-ți fie frică s-o cucerești! Odată ce ești capabil să faci o schimbare; oricât de mică ar fi aceasta, să știi că îi va influența enorm pe alții; deoarece fiecare „fir de nisip” își are rolul lui în lume. 

Știi care este rolul tău?! (întrebare pentru tine).

viziune, credință și acțiune!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Știu ca ai o părere. Loc pentru idei raționale și nu doar...