joi, 13 ianuarie 2011

Renunț la iubire... nu pentru că vreau... trebuie...


Iubești, dar realizezi că nu mai poate continua... suferi, deși înțelegi că viața merge înainte... Dacă ești dezorientat, gândește-te că toate au un scop. Orice dragoste se inlocuiește prin alta; chiar dacă suferința e prea mare când doar te gândești la iubirea pe care ai pierdut-o. Îți apare în vise, ești aproape obsedat (și nu accepți realitatea), ți se pare că ceilalți sunt mai prejos decât iubirea ta... dar privește în jur!
Mai întâi, ocupă-ți timpul cu de toate – amintește-ți de o pasiune uitată, învață o limbă străină, vorbește mai mult cu prietenii, părinții sau pur și simplu acordă-le timp oamenilor. Prin comunicărea cu aceștea ai putea afla soluții referitor la problema ta (care la moment ți se pare tragică). Totul e să vrei să aduci o schimbare în viața ta.
Sunt mii de posibilități de a înlocui o iubire prin alta, deși asta nu ar însemna că ar trebui să arzi poze (sau să le dai delete), să ștergi contacte, să uiți de momentele frumoase, ci – să le înmulțești într-un alt mediu, la fel de relaxant, plăcut și confortabil. Odată deschisă o portiță spre inima ta, vei descoperi că lumea are și altă față, iar oportunități sunt în orice situație, oricât de tragică ni s-ar părea. Totul se ascunde în credința și capacitatea de a întoarce lucrurile în favoarea ta.
Nu cred că e cea mai plăcută experiență de a renunța la o iubire, dar lucrurile pur și simplu se întâmplă. E greu să fii pregătit, însă puterea de a trece peste orice o găsim în noi. ;)

5 comentarii:

  1. Interesant... pe alocuri de acord, pe alocuri nu prea... Cum spun rusii, "Клин клином выбивает", trebuie sa inlocuiesti cu ceva golul care s-a produs in urma unei pierderi... Omului nu ii este firesc sa simta ca ceva a pierdut, este cea mai posesiva fiinta de pe pamant. Chiar daca i-a scapat ceva din mina, simte nevoia de a lua altceva in loc... dar pierzind ceva incepi a intelege cum e mai bine sa pastrezi un lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii slabi renunta la ceea ce cred :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce inseamna "raționalizezi că nu mai poate continua" ?
    Din cate stiua "rationaliza" inseamna a cartliza, a face o distributie indexata.
    Poate ca ar fi maipotrivit sa spui "realizezi că nu mai poate continua" sau "intelegi că nu mai poate continua" sau "iti dai seama că nu mai poate continua"

    RăspundețiȘtergere

Știu ca ai o părere. Loc pentru idei raționale și nu doar...