marți, 7 decembrie 2010

De Crăciun, fii mai bun!

de Crăciun, fii mai bun!!!
Se apropie Crăciunul! 
Am sesizat că mai sunt zile numărate până la sărbătorile de iarnă, de fapt nici nu-i greu să-ți dai seama după cât de comerciale au devenit acestea. Totuși dacă trecem de partea în care fiecare își câștigă cumva pâinea, sunt zile în care oamenii își realizează
ultimele puncte din agendă, pentru a nu intra în noul an cu datorii, pentru a se simți mai ușor și pentru a se pregăti de un alt an, care promite de fiecare dată cu o criză mai puțin.
E prea devreme pentru totaluri. Însă nu-i deloc greu să faci o listă cu oamenii care te-au ajutat în 2010, o listă a oamenilor cărora le ești recunoscător și cărora vrei să le zici „mulțumesc”. Nu aștepta că „va veni o zi...”, nu aștepta că poate „o să-i întâlnesc într-un local...” Ia inițiativa, fă primul pas, sună-le și fii recunoscător pentru ajutorul acordat. În același timp nu uita că de Crăciun (măcar de Crăciun) e momentul în care ești mai bun, lași grijile, problemele, toate necazurile și încerci să ajuți un necunoscut. Fii Moș Crăciun pentru cineva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Știu ca ai o părere. Loc pentru idei raționale și nu doar...